Sluit u aan bij de Vriendenkring als Associate, Patron of Trustee en krijg exclusieve toegang tot de Rijksakademie. U kunt zich vanaf € 1.500 per jaar verbinden. Steunen is met de nieuwe Geefwet fiscaal nu nog voordeliger. Wij ontvangen u graag voor een persoonlijke kennismaking. U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon 020 527 0322.
 
Rijksakademie Associate
- jaarlijkse bijdrage vanaf € 1.500
Als Associate ondersteunt u de ontwikkeling van talent en kunt u zich aansluiten bij een bijzonder gezelschap van personen uit de wereld van industrie, politiek, kunst en wetenschap. U ontvangt een uitnodiging voor de befaamde Zomerlunch en de VIP Preview van de RijksakademieOPEN.
 
Rijksakademie Patron
- jaarlijkse bijdrage vanaf € 5.000
Als Patron krijgt u de mogelijkheid ‘achter de schermen’ van de Rijksakademie te kijken en volgt u de ontwikkelingen van de resident artists op de voet. Naast de privileges voor Associates zijn er speciale ontvangsten in de technische werkplaatsen en rondleidingen door ateliers.

Rijksakademie Trustee
- jaarlijkse bijdrage van € 15.000
Uw bijdrage wordt direct gekoppeld aan de werkperiode van één van de 50 kunstenaars door middel van een Fellowship. Het Fellowship met uw naam verbindt u persoonlijk met een kunstenaar, die gedurende het jaar optreedt als uw gastheer of gastvrouw. Naast toegang tot exclusieve activiteiten kunnen we persoonlijke ontvangsten organiseren in de Rijksakademie voor u en uw relaties.

Rijksakademie Partner
- jaarlijkse bijdrage van € 50.000
Uw bijdrage wordt direct gekoppeld aan een atelier in de Rijksakademie waarvoor u in overleg met het Trustfonds criteria mag vastleggen. Te denken valt bijvoorbeeld aan een schildersatelier, een innovatie-atelier of een atelier voor een kunstenaar uit een bepaald land of regio. Naast exclusieve toegang kunnen in samenspraak activiteiten ontwikkeld worden voor u en uw relaties. Bovendien ontvangt u aan het eind van de werkperiode een persoonlijk geschenk.

Fiscaal voordeel 
Bij periodieke schenkingen vanaf vijf jaar met een lijfrente constructie is uw gift volledig aftrekbaar. Stichting Trustfonds zorgt kosteloos voor het opstellen van een notariële akte.

Rijksakademie schenkingsovereenkomst (pdf)
Vriendenkring Brochure (pdf)
Vriendenkring lunch Vriendenkring lunch