Steun een programma

Met een programmabijdrage help je de Rijksakademie te investeren in nieuwe ontwikkelingen en een groter publieksbereik. Onze jaarlijkse Open Studios, publieke programma's, het Tech Fellowhip, investeringen in nieuwe technologieën en programma’s in de werkplaatsen, worden mogelijk gemaakt met steun van fondsen en patrons.

We bespreken graag met je waar jij het verschil zou willen maken. Neem contact op met María Virto Marcilla, Manager Development.

Support

Zou Mondriaan dezelfde kunstenaar geworden zijn zonder zijn verblijf aan de Rijksakademie? Of Berlage, Breitner en Appel? Al meer dan 150 jaar speelt de Rijksakademie een essentiële rol in de carrièreontwikkeling van kunstenaars die, tot de dag van vandaag, onze levens en samenleving verrijken. Steun samen met ons een nieuwe generatie kunstenaars, en draag zo bij aan het erfgoed van de toekomst.

Elke bijdrage maakt een verschil. Je kunt een bedrag doneren dat bij jou past, of je aansluiten bij onze Vriendenkring en zo een meer structurele bijdrage leveren. Een andere mogelijkheid is het rechtstreeks steunen van een kunstenaar met een Fellowship, of een van onze speciale programma’s of activiteiten. Ook verwelkomen wij testamenten en legaten van harte, en hebben we een speciaal artists for artists initiatief gelanceerd.

Heb je vragen? Stuur een mail naar friends@rijksakademie.nl