Stichting Trustfonds Rijksakademie

RSIN Nummer: 8092.53.793
KvK Nummer: 41211163
BTW Nummer: NL8092.53.793.B.01

Contactgegevens:
Sarphatistraat 470
1018 GW Amsterdam
+31 (0)20 5270 300
trustfonds@rijksakademie.nl

ANBI

Als steunstichting van de Rijksakademie van beeldende kunsten is Stichting Trustfonds Rijksakademie een geregistreerde culturele ANBI. De stichting, opgericht in 1999, heeft als statutaire doelstelling om aanvullende fondsen te werven ter ondersteuning van de activiteiten van de Rijksakademie. Uit deze activiteiten wordt een kwart van het Rijksakademie-budget gefinancierd.

Bestuurssamenstelling

Stichting Trustfonds Rijksakademie wordt bestuurd door directeur/bestuurder Emily Pethick. Het dagelijks bestuur is gedelegeerd aan de directeur Strategie en Development Susan Gloudemans

Stichting Trustfonds Rijksakademie hanteert een Raad-van-Toezicht-model. De directie is belast met het bestuur en de Raad van Toezicht houdt toezicht op het beleid van de directie en op de algemene gang van zaken in de instelling.

Beloningsbeleid

De directeur/bestuurder van Stichting Trustfonds Rijksakademie is onbezoldigd. Voorzitter en leden van de Raad van Toezicht ontvangen eveneens geen bezoldiging.

Privacyverklaring

In de privacyverklaring staat welke persoonsgegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we je persoonsgegevens verwerken en beveiligen.

Uit het Open Archief getagged met Jaarverslag Stichting Trustfonds Rijksakademie