Over de Steunstichting

Stichting Trustfonds is een onafhankelijke steunstichting van de Rijksakademie. Het Trustfonds is geregistreerd als ANBI. Door de ANBI-status zijn we vrijgesteld van belasting op donaties en legaten. Dit maakt een gift voor donateurs aftrekbaar van de belasting.

Vind hier ons jaarverslag.

RSIN Nummer: 8092.53.793
KvK Nummer: 41211163

Team

Zee Landstra
Isabella Leitz (event & friends support)
Frankie Uyterlinde
María Virto Marcilla (manager development)

Support

Zou Mondriaan dezelfde kunstenaar geworden zijn zonder zijn verblijf aan de Rijksakademie? Of Berlage, Breitner en Appel? Al meer dan 150 jaar speelt de Rijksakademie een essentiële rol in de carrièreontwikkeling van kunstenaars die, tot de dag van vandaag, onze levens en samenleving verrijken. Steun samen met ons een nieuwe generatie kunstenaars, en draag zo bij aan het erfgoed van de toekomst.

Elke bijdrage maakt een verschil. Je kunt een bedrag doneren dat bij jou past, of je aansluiten bij onze Vriendenkring en zo een meer structurele bijdrage leveren. Een andere mogelijkheid is het rechtstreeks steunen van een kunstenaar met een Fellowship, of een van onze speciale programma’s of activiteiten. Ook verwelkomen wij testamenten en legaten van harte, en hebben we een speciaal artists for artists initiatief gelanceerd.

Heb je vragen? Stuur een mail naar friends@rijksakademie.nl