Open Studios 2024 (30 mei tot en met 2 juni)

De Rijksakademie opent deze lente opnieuw haar deuren voor de jaarlijkse Open Studios. Het evenement begint tijdens Amsterdam Art Week en loopt van 30 mei tot en met 2 juni. De residents laten zien wat er is voortgekomen uit een periode van experimenteren, onderzoeken en het produceren van nieuw werk. Gedurende een lang weekend zullen alle gangen en ruimtes in het gebouw bruisen van creativiteit. Naast de veelzijdige studio-presentaties is er een uitgebreid programma van optredens, films, talks en collectieve projecten. Bezoekers krijgen de kans om zich te verdiepen in de verscheidenheid aan praktijken en ideeën die kunstenaars hebben ontwikkeld, die de grenzen van wat hedendaagse kunst kan zijn en kan doen, verleggen. 

Meer informatie & tickets

Archief